Trouwen Liefde & Familie Portret & Ondernemer Publicaties Shop Over Mij Contact

Waar we onze geliefden tijdens vakanties vaak eindeloos op de foto zetten, doen we dat thuis eigenlijk amper. Terwijl het bijzondere juist in het gewone schuilt: de zachte donshaartjes van je pasgeboren zoontje, en de blije blik van je vriend als je naast hem op de bank kruipt.

Ik vind het belangrijk om het gewone te onthouden. Omdat je je later vaak realiseert dat je niet meer precies weet hoe het was. Je zwangerschap, bijvoorbeeld, met die buik die je soms liever kwijt dan rijk bent. Of jij en je vriend of vriendin, gewoon, zoals jullie zijn.

Ik kan duizend redenen bedenken om een liefdes-, zwangerschaps- of familieshoot te boeken. Omdat je die buik straks stiekem toch wel gaat missen. Omdat jullie tien jaar samen zijn en je dat vijf jaar geleden écht niet had gedacht. Omdat je ouders gaan verhuizen uit je ouderlijk huis en je een tastbare herinnering wilt aan je jeugd. Omdat je kindje ineens al kan lopen en je hem of haar wilt vastleggen voor hij of zij ineens alleen naar school fietst. Of gewoon omdat je blij bent met de mensen om je heen en dat gevoel wilt vasthouden.

Wat is jouw reden? Mail ’m me, dan maken we er samen een herinnering van. Tarief vanaf €295.