Trouwen Liefde & Familie Portret & Ondernemer Publicaties Shop Over Mij Contact
Hoera, jullie gaan trouwen!

Hoera, jullie gaan trouwen! Wat een mooie en vooral leuke beslissing. Ik leg jullie liefde graag voor jullie vast.

Als ik een bruiloft vastleg, ben ik niet op zoek naar technisch perfecte foto’s waarop de bruid en bruidegom lachend de camera in kijken. Natuurlijk, die maak ik ook (al was het maar voor op het bijzettafeltje van je oma), maar een bruiloft gaat voor mij om sfeer, details en onverwachte momenten. Een hert dat in beeld springt tijdens de fotoshoot maar ook de vriendinnen van de bruid die elkaar lachend weg-ellebogen om het bruidsboeket te vangen, en de appelbloesem die precies op jullie dag tot bloei kwam. Dat zijn later vaak de mooiste herinneringen.

De onverwachte momenten vang ik door er te zijn als je me nodig hebt en naar de achtergrond te verdwijnen als je je wilt richten op je aanstaande en je familie en vrienden. Daardoor heb je meestal niet door dat ik er ben en zijn mijn foto’s natuurlijk en spontaan.

Ik hou van creatieve, unieke, kleine tot middelgrote bruiloften met een persoonlijke touch. In de tuin van je ouders of in een oude loods, met taart of met gebakjes, een veldboeket of rode rozen – ik zorg ervoor dat jullie al dat moois over tien jaar nog steeds opnieuw kunnen beleven.

Zoek je een bruidsfotograaf en word je blij van wat je hier ziet? Mijn tarief start bij €1425. Stuur me gerust een mailtje, dan kunnen we samen gaan nadenken over jullie grote dag en ontvangen jullie mijn informatiepakket. Nog maar net heel vers verloofd? Te vroeg bestaat bij mij niet. Trouwen in het buitenland? Ik reis graag met jullie mee!